BLOEMBAKKEN 2018-04-11T12:11:25+00:00
Bij tuincentrum 't Bloemenhofke kan u ook terecht voor vorstvrije bloembakken, of terraspotten die volledig gemaakt worden volgens uw wensen.

Vorstvrije bloembakken of terraspotten

Op zoek naar vorstvrije bloembakken of vorstvrije terraspotten? Dan zijn Pauls designpotten zeker iets voor u!

De bloembakkken of terraspotten van Paul’s designpotten worden vervaardigd uit aluminium en al onze artikelen worden volledig voor u op maat gemaakt.

Paul’s designpotten zijn vorstvrije en u krijgt jarenlange garantie.

We beschikken over een zeer ruim assortiment om aan ieders smaak te kunnen voldoen.

Paul’s designpotten zijn in alle maten en vormen verkrijgbaar daar ze ook volledig op maat gemaakt worden. Wil je rond, vierkantige of driehoekige bakken of hou je meer van een strak design? Geef je de voorkeur aan lage bakken of wil je net een hoog model? Dat kan allemaal. Deze design potten zijn in alle mogelijke maten en RALkleuren beschikbaar.

Bloembakken plaatsen, vullen en beplanten

Je wilt graag bloembakken op je terras of in je tuin maar je weet niet goed welke planten je best kiest en hoe je ze uiteindelijk best plant. Dan willen wij dat graag voor u doen.

Wij helpen u met het kiezen van de juiste planten op ons tuincentrum. Nadat u een keuze heeft gemaakt komen wij desgewenst de planten en de potten leveren en beplanten op jullie terras.

Wij kunnen eveneens een beregeningssysteem plaatsen.

ONZE DIENSTEN

PAULS BLOG