Paul's Designpotten
Paul's Designpotten
Paul's Designpotten
designpotten
designpotten

Paul’s Designpotten

Terraspotten, bloembakken, plantenbakken, tafels met ingebouwde ijskoeler, verlichtingszuilen, bijzettafels en hoekelementen.

Tuincentrum ’t Bloemenhofke lanceert “Paul’s designpotten”. Deze designpotten zijn geschikt als bloembakken, plantenbakken of terraspotten. Je kan ze voor binnen en buiten gebruiken.

Naast het assortiment bakken en potten kan u bij ons ook terecht voor volledig op maat gemaakte tafels met ingebouwde ijskoeler, verlichtingszuilen, bijzettafels en hoekelementen om uw tuin of terras om te toveren in oase van rust en romantiek.

De bloembakken of plantenbakken van Paul’s designpotten worden in België vervaardigd en zijn van topkwaliteit.
De designpotten zijn 100% winterhard met een “vorstvrij garantie” van 10 jaar, zowel op de pot als op de lak.

Paul’s designpotten bieden onbeperkte mogelijkheden. Deze artikelen worden op maat gemaakt voor de klant, voor binnen of voor buiten,  en in een kleur naar wens uit het ganse RAL kleuren assortiment.

De echtheid van de designpot zie je aan het label van Paul’s designpotten.

 

Sfeer

Planten bepalen de sfeer op uw balkon, terras of dakterras en in uw interieur. Mooie bloembakken of terraspotten passend bij de stijl van uw woning maken het geheel af en zorgen voor privacy. Een mooie plant brengt ook in het interieur een natuurlijke rust en geeft karakter aan het interieur.

 

Dakterras of daktuin aanleggen

Heb je een mooi dakterras maar weet je niet hoe het in te richten. Dan ben je hier op de juiste plaats. Hier vind je niet alleen alle mogelijke terraspotten of bloembakken, maar ook hoekelementen of terrastafels. Je wordt door onze specialisten ook geholpen met het kiezen van de juiste planten.
En als je wil, wordt alles aan huis geleverd en geplant.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over Paul’s designpotten? Zou je graag jouw terras of dakterras willen laten inrichten? Neem dan gerust contact op of kom eens langs.

Pin It on Pinterest

Share This