tuin- en vijveraanleg
tuin- en vijveraanleg
tuin- en vijveraanleg
tuin- en vijveraanleg

Tuincentrum ’t Bloemenhofke staat al jaar en dag garant voor uiterst professionele tuin- en vijveraanleg waarbij u kan rekenen op onze specialisten met jarenlange ervaring.

Tuinaanleg

Een goed tuinplan houdt rekening met een aantal punten: de ligging van de woning, de grondsoort, de behoefte aan privacy, aanwezige planten of muren, …

Bij de indeling van de tuin is het belangrijkste punt wat jij verwacht van een tuin: een kinderspeeltuintje, een bloementuin, een moestuin, een vijver,…

Een tuin vraagt onderhoud, de ene al meer dan de andere. Een goed overleg is hier zeer belangrijk. Wij kunnen u advies geven over het aanleggen van een onderhoudsvriendelijke tuin. Zo kan u zoveel mogelijk van uw tuin genieten!

Tuinrenovatie

Ook een tuin kan aan renovatie toe zijn en dit om verscheidene redenen: er zijn kale plekken tussen de planten, je had graag de stijl van de tuin veranderd of je hebt een huis gekocht maar je wil graag de tuin anders inrichten.

Wij bekijken samen met u welke planten of bomen je kan behouden en welke elementen best kunnen aangepast worden. Op deze manier kan je optimaal en volledig volgens je eigen smaak en voorkeur genieten van een “nieuwe” tuin.

Vijveraanleg

Wat is er mooier in een tuin dan een mooie vijver met de nodige planten en vissen.

Wij bekijken samen met u hoe u denkt de vijver in uw tuin in te plannen en daarna doen wij u de nodige voorstellen om een prachtig rustgevend natuurelement in uw tuin in te bouwen en dit alles op een zeer professionele manier.

Het allerbelangrijkste voor ons is dat u nadien heerlijk kan genieten van een mooi en rustgevend stukje natuur.

Pin It on Pinterest

Share This